News
Stadig aktiv
Monday, July 27, 2020 9:44 AM

Kære besøgende.

Trods de sporadiske nyhedsopslag, hvoraf det seneste er dateret 2016, er denne side stadig i allerhøjeste grad aktiv. Der bliver løbende lagt nye individer på og eksistserende individer opdateres. Jeg hører meget gerne fra dig, hvis du har oplysninger om personerne i databasen, som ikke fremgår her eller som er fejlagtige. Jeg respekterer også altid evt. ønsker om, at pågældende oplysninger ikke må deles offentligt på siden. I så fald bruger jeg dem alene til at stille min egen nysgerrighed. Og så er du naturligvis også meget velkommen til at stille mig eventuelle spørgsmål om slægtsrelationer osv.

God fornøjelse med forskningen.

Med venlig hilsen,

Thomas

Ny database med Kendte Danskere
Monday, December 26, 2016 10:18 PM

Inspireret af forskellige spørgsmål på nettet om folks mulige slægtsskab til forskellige kendte danskere, har jeg oprettet en helt ny database (pt. meget, meget lille) med kendte danskere (ikke nulevende). 

Den kan findes her: http://frandzen.eu/webtrees/index.php?ctype=gedcom&ged=KendteDanskere 

Velkommen - ny hjemmeside
Friday, March 18, 2011 10:47 AM

Velkommen til denne slægtsside med oplysninger om mine og min nærmeste families slægt. Databasen består nu af mere end 4100 individer, og er ikke udelukkende begrænset til direkte aner. Således er der også oplysninger om mange sidelinier, og om personer som f.eks. har stået faddere eller været vidner ved kirkelige begivenheder, og personer som på andre måder dukker op i dokumenter, der relaterer sig til vores slægts historie.

Jeg har den 18. marts 2011 udskiftet "maskinen" bag hjemmesiden til WebTrees, som er en videreudvikling af den meget populære phpGedView, der tidligere drev værket. Lad mig gerne vide, om der er opstået nogle form i forbindelse med udskiftningen.

Med venlig hilsen,

Thomas Frandzen

Slægtsforskning om Frandzen, Herholdt, Holmström og beslægtede familier